Vaba parfüümi proovid

Olemasolevate vaba parfüümivarude nimekiri

Tasuta parfüümi proovid on suurepärane võimalus proovida uusi parfüüme enne nende ostmist. Kui teete natuke kaevamist, võite saada piisavalt tasuta parfüümi proove, mida võite kunagi parfüümi uuesti tasuda.

Mul on sahtel, mis on täis tasuta lõhnaproove ja ma ei mäleta viimast korda, kui ma pean raha kulutama parfüümi pudeli peale. Ma püüan alati proovida uusimaid lõhnaaineid ja tundub, et mul on alati uus lemmik.

Vaadake allpool, et leida praegune nimekiri kõigist tasuta lõhnaaineproovidest, mida saate posti teel taotleda ja vastu võtta. Samuti leiate mitmed muud võimalused parfüümi proovide saamiseks. Teil võib isegi olla mõni peidus oma nina all.

 • 01 - praegused parfüümi proovid posti teel

  Vaba parfüümi proovid posti teel võivad toimuda peamiselt kahes erinevas vormis. Parim parfüümi proov on väike perfisendi viaal. See kestab mõnda aega, andes teile palju kasu. Mina isiklikult armastab neid mööda minna reisides.

  Teine lõhnaõli proov, mida võite saada, on paberi lõhnaaine proov. Parfüüm on infundeeritud paberilehele, mille abil saate lihtsalt lõhna saada või sellest ühe kasutamise ära kasutada. Pärast seda, kui ma neid kasutan, mulle meeldib panna need ühte minu riiete sahtlitesse, et kõik lõhnaks.

  Ma olen näinud ka parfüümi proove nagu väikesed niisked koogid ja isegi ajutised tätoveeringud.

  Siin on nimekiri praegustest tasuta lõhnaaineproovidest, mida saate posti teel:

  Praegu proovid pole saadaval.

  Iga kord, kui uus lõhnaaine proov on saadaval, postitate selle minu tasuta proovilehele . Kontrollige sageli uusi lisandeid.

  Parfüümiproovid on üks vähestest tasuta proovidest, mis on saadaval kogu maailmas, nii et kui te elate väljaspool USA-d, esitage taotlus ära.

 • 02 - muud viisid, kuidas saada tasuta parfüümi proove posti teel

  Teil on veel mõned viisid, kuidas saada tasuta parfüümi näidiseid posti teel. Need jätavad natuke rohkem juhuslikult, kuid sel moel olen saanud tonni parfüümi proove.
  1. Vaadake oma ajakirjadesse. Saad leida tasuta parfüümi proove paljudes naiste ja moeajakirjades. Kui olete juba saanud mõne ajakirja, veenduge, et te selle läbi libiseksite ja otsiksite parfüümivarude proovid. Ma veendun, et palun iga tasuta ajakirja, mida ma saan, et ma saaksin tasuta parfüümi näidiseid üles laadida.
  2. Küsi tasuta Ulta kataloogi. Loo konto meigi ja lõhna poodis Ulta ja märkige, et soovite saata kirju. Iga kuu saate tasuta kataloogi, mille sees on mitu tasuta lõhnaaineproovi.
 • 03 - mine ja saada mõnda tasuta parfüümi proove

  Ilu eripoodides, nagu Sephora ja Ulta, on sageli saadaval palju vabu parfüümi proove, mis teie jaoks sobivad. Lihtsalt küsi seda ja saate.

  Külastage ka oma kohalikke kaubamajad, nagu Macy's ja Nordstrom's, ja lõpetage nende aroomi loendurid. Tavaliselt on need parfüümi proovid üsna rahulikud või mõnikord vala aroomi teie jaoks viaali.

 • 04 - muud vaba ilu proovid

  Kui teile meeldivad need tasuta parfüümi proovid, saate ka tasuta ilu proovid nagu tasuta meik proovid ja tasuta šampoon proovid .